;

Smart Watch S8 Pro

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Smartwatch (Smart Watch) S8 Pro me ekran "max" të pafund është një lançim që ka disa veçori që kujdesen për përdoruesit sic jane:Kryeni dhe merrni telefonata;Ruan regjistrimet e thirrjeve hyrëse dhe dalëse,Merr njoftime për smartphone (SMS, Rrjetet Sociale),Ruan të dhënat e ushtrimeve, si: kaloritë, kohën e aktivitetit, hapat dhe distancën e kaluar.Mënyrat e ushtrimeve për sportet: vrapim, çiklizëm, ecje. alpinizëm dhe funksione të tjera sportive,Modaliteti i shkrepjes së fotografive në distancë (aktivizohet kur kryhet lëvizja e kyçit të dorës),Monitor – Rrahjet e zemrës,monitor – presioni i gjakut,monitor - monitor i oksigjenit në gjak.Lidhja mes orës inteligjente S8 Pro dhe telefonave të tjerë inteligjentë kryhet përmes Bluetooth përmes aplikacionit “HryFine”, i cili është i disponueshëm për Android dhe IOS.Bateria e S8 Pro ka një kapacitet prej 380 mAh.
Sasia
Raporto

Kodi: #114746

Kategori:Elektronika, Argetim, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

Smartwatch (Smart Watch) S8 Pro me ekran "max" të pafund është një lançim që ka disa veçori që kujdesen për përdoruesit sic jane:Kryeni dhe merrni telefonata;Ruan regjistrimet e thirrjeve hyrëse dhe dalëse,Merr njoftime për smartphone (SMS, Rrjetet Sociale),Ruan të dhënat e ushtrimeve, si: kaloritë, kohën e aktivitetit, hapat dhe distancën e kaluar.Mënyrat e ushtrimeve për sportet: vrapim, çiklizëm, ecje. alpinizëm dhe funksione të tjera sportive,Modaliteti i shkrepjes së fotografive në distancë (aktivizohet kur kryhet lëvizja e kyçit të dorës),Monitor – Rrahjet e zemrës,monitor – presioni i gjakut,monitor - monitor i oksigjenit në gjak.Lidhja mes orës inteligjente S8 Pro dhe telefonave të tjerë inteligjentë kryhet përmes Bluetooth përmes aplikacionit “HryFine”, i cili është i disponueshëm për Android dhe IOS.Bateria e S8 Pro ka një kapacitet prej 380 mAh.

Elektronic Store

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.