;

Solucion pastrimi

(0 Vleresime)

490 Lekë

Shitesi: Erstore Gjendja: Ne Stok

  • Ky spërkatës eshtë projektuar për të ofruar efekte afatgjata dhe të qëndrueshme për artikujt tuaj prej lëkure. Ju mund t'i mbani ato të duken të reja dhe të ruajtura mirë deri në gjashtë muaj me vetëm 1 aplikim. Është gjithashtu i shpejtë dhe efektiv, duke rikthyer ngjyrën dhe shkëlqimin e lëkurës suaj në pak minuta.Parandalon akumulimin e shiut, borës dhe akullit në dritare dhe sedilje, duke u dhënë shoferëve një pamje të qartë të rrugës dhe duke përmirësuar sigurinë e drejtimit. Nuk siguron asnjë dëmtim të pjesëve të makinave, duke rikthyer pa mundim shkëlqimin. Lehtë për t'u pastruar, duke i lënë sipërfaqet si të reja.Kapaciteti 128ml.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Ky spërkatës eshtë projektuar për të ofruar efekte afatgjata dhe të qëndrueshme për artikujt tuaj prej lëkure. Ju mund t'i mbani ato të duken të reja dhe të ruajtura mirë deri në gjashtë muaj me vetëm 1 aplikim. Është gjithashtu i shpejtë dhe efektiv, duke rikthyer ngjyrën dhe shkëlqimin e lëkurës suaj në pak minuta.Parandalon akumulimin e shiut, borës dhe akullit në dritare dhe sedilje, duke u dhënë shoferëve një pamje të qartë të rrugës dhe duke përmirësuar sigurinë e drejtimit. Nuk siguron asnjë dëmtim të pjesëve të makinave, duke rikthyer pa mundim shkëlqimin. Lehtë për t'u pastruar, duke i lënë sipërfaqet si të reja.Kapaciteti 128ml.

Erstore

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.