;

Shishe uji per femije

(0 Vleresime)

350 Lekë

Shitesi: Erstore Gjendja: Ne Stok

  • Shishe uji per femije; Shishe uji me dy doreza mbajtese per te vegjelit tuaj; Material plastik aspak toksik; Me dizajn praktik, pjesa lart e kapakut hapet dhe mbyllet lehtesisht dhe nuk lejon rrjedhje; E pajisur me pipen per te lehtesuar ushqyerjen e te voglit/es tuaj; Kapaciteti: 200 ml; Lartësia: 12 cm; Diametri (poshtë): 7cm; Diametri (duke përfshirë dorezën): 12cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Shishe uji per femije; Shishe uji me dy doreza mbajtese per te vegjelit tuaj; Material plastik aspak toksik; Me dizajn praktik, pjesa lart e kapakut hapet dhe mbyllet lehtesisht dhe nuk lejon rrjedhje; E pajisur me pipen per te lehtesuar ushqyerjen e te voglit/es tuaj; Kapaciteti: 200 ml; Lartësia: 12 cm; Diametri (poshtë): 7cm; Diametri (duke përfshirë dorezën): 12cm.

Erstore

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.