;

Alvometer Dixhital

(0 Vleresime)

1,490 Lekë 1,990 Lekë (-25%)

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Alvometer dixhital Modeli: DT 9205A me nje performance te qendrueshme dhe saktesi te larte, ekran LCD te madh qe ofron lexim te qarte, mbrojtje nga mbingarkesa. Perdoret per te matur tensionin DC dhe tensionin AC rrymen DC dhe rezistencen e rrymes, kapacitetin e diodes, temperaturen etj. Eshte nje mjet ideal per ata qe punojne ne laborator, fabrike,radio apo me rrjete elektrike.Mbrojtja nga mbingarkesa: 220Vrms max per 15 sekonda.Saktesia baze: 0,8% (1,0% per diapazonin 2000k) Matjet aktuale: DC 10A max Matjet e rezistences: 2 Mohm Bateria 9V Tension DC: 200m / 2/20/200 / 1000V Tension AC: 200m / 2/20/200 / 750V Rryma DC: 2/20 / 200n / 2/20 / 200u /2 Rryma AC: 20 / 200m / 2A Rezistenca: 2/20 / 2000m / 2/20 / 200k / 2M
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Alvometer dixhital Modeli: DT 9205A me nje performance te qendrueshme dhe saktesi te larte, ekran LCD te madh qe ofron lexim te qarte, mbrojtje nga mbingarkesa. Perdoret per te matur tensionin DC dhe tensionin AC rrymen DC dhe rezistencen e rrymes, kapacitetin e diodes, temperaturen etj. Eshte nje mjet ideal per ata qe punojne ne laborator, fabrike,radio apo me rrjete elektrike.Mbrojtja nga mbingarkesa: 220Vrms max per 15 sekonda.Saktesia baze: 0,8% (1,0% per diapazonin 2000k) Matjet aktuale: DC 10A max Matjet e rezistences: 2 Mohm Bateria 9V Tension DC: 200m / 2/20/200 / 1000V Tension AC: 200m / 2/20/200 / 750V Rryma DC: 2/20 / 200n / 2/20 / 200u /2 Rryma AC: 20 / 200m / 2A Rezistenca: 2/20 / 2000m / 2/20 / 200k / 2M

Elektronic Store

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.