;

Aparat Tensioni Elektronik

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: Erstore Gjendja: Ne Stok

  • Aparat tensioni elektronik mates per presionin e gjakut dhe tensionit me ekran LCD. Eshte teper i thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo. Mjafton ta vendosni tek krahu dhe pajisja do mate presionin e gjakut, prisni per pak kohe per te kuptuar rezultatin perfundimtar. Fiket ne menyre automatike pas nje minute pa kryer asnje funksion me te.Temperatura e ruajtjes: 20 ° C ~ 50 ° C Permasat: 77.5mm x 68mm x 30mm Tensioni: 3V Funskionon me 2 bateri te tipit AAA. Presioni: 20mmHg~280mmHg Pulsi: (40~200) here / minute
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aparat tensioni elektronik mates per presionin e gjakut dhe tensionit me ekran LCD. Eshte teper i thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo. Mjafton ta vendosni tek krahu dhe pajisja do mate presionin e gjakut, prisni per pak kohe per te kuptuar rezultatin perfundimtar. Fiket ne menyre automatike pas nje minute pa kryer asnje funksion me te.Temperatura e ruajtjes: 20 ° C ~ 50 ° C Permasat: 77.5mm x 68mm x 30mm Tensioni: 3V Funskionon me 2 bateri te tipit AAA. Presioni: 20mmHg~280mmHg Pulsi: (40~200) here / minute

Erstore

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.