;

Beni dhe Ana

(0 Vleresime)

500 Lekë

Shitesi: Shtepia botuese Albas Gjendja: Ne Stok

  • Botime për të rinj: 12-18 vjeç. "Beni dhe Ana” është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes Anës dhe Benit, për prindërit e tyre, shokët e shoqet e klasës së tyre, mësuesin aq simpatik Zajbman etj. Romani trajton një anë të veçantë të marrëdhënieve të fëmijëve, si dhe dashamirësinë dhe taktin që tregojnë ndaj tyre si prindërit, ashtu edhe mësuesit. Mjedisi dhe jeta e përditshme e fëmijëve, në klasë e jashtë saj, vjen me ngjyra të gjalla e shumë tërheqëse. Peter Hertling është një shkrimtar gjerman, i cili ka shkruar shumë libra për fëmijë. Krahas shumë çmimeve letrare, libri “Beni dhe Ana” fitoi çmimin e librit për fëmijë të Cyrihut
Sasia
Raporto

Kodi: #61293

Kategori:Libra, Libra, Romancë

Kontakt

Shperndaje

Botime për të rinj: 12-18 vjeç. "Beni dhe Ana” është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes Anës dhe Benit, për prindërit e tyre, shokët e shoqet e klasës së tyre, mësuesin aq simpatik Zajbman etj. Romani trajton një anë të veçantë të marrëdhënieve të fëmijëve, si dhe dashamirësinë dhe taktin që tregojnë ndaj tyre si prindërit, ashtu edhe mësuesit. Mjedisi dhe jeta e përditshme e fëmijëve, në klasë e jashtë saj, vjen me ngjyra të gjalla e shumë tërheqëse. Peter Hertling është një shkrimtar gjerman, i cili ka shkruar shumë libra për fëmijë. Krahas shumë çmimeve letrare, libri “Beni dhe Ana” fitoi çmimin e librit për fëmijë të Cyrihut

Shtepia botuese Albas

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.