;

Portotarge me Kamera te integruar Per Makine

(0 Vleresime)

2,290 Lekë 2,990 Lekë (-23%)

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Portotarge me Kamera makine parkimi ideale per te siguruar makinen tuaj, ofron pamje te qarte me cilesi te larte, Pozicioni i rregullueshëm vertikal, Lente: 1.8 mm me kende 170 °, Rezolucion: 704 x 576 pixel, ofron vizion te qarte edhe naten, Mund ta lidhni me rrymen e makines dhe ta shfaqni pamjen ne monitorin e saj. Zevendesohet lehtesisht me portotargen qe keni. Kundra shiut dhe kushteve atmosferike.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Portotarge me Kamera makine parkimi ideale per te siguruar makinen tuaj, ofron pamje te qarte me cilesi te larte, Pozicioni i rregullueshëm vertikal, Lente: 1.8 mm me kende 170 °, Rezolucion: 704 x 576 pixel, ofron vizion te qarte edhe naten, Mund ta lidhni me rrymen e makines dhe ta shfaqni pamjen ne monitorin e saj. Zevendesohet lehtesisht me portotargen qe keni. Kundra shiut dhe kushteve atmosferike.

Elektronic Store