;

Hapese Shishe Vere Elektrike

(0 Vleresime)

2,190 Lekë

Shitesi: Kitchen & Home Gjendja: Ne Stok

  • Hapese shishe vere elektrike, ju lejon të hapni shishen tuaj të verës në mënyrën më të shpejtë, me butona funksionimi të lehtë për të shtyrë dhe tërheq tapën, Praktike dhe e lehte ne perdorim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Hapese shishe vere elektrike, ju lejon të hapni shishen tuaj të verës në mënyrën më të shpejtë, me butona funksionimi të lehtë për të shtyrë dhe tërheq tapën, Praktike dhe e lehte ne perdorim.

Kitchen & Home