;

Thyese Arrash

(0 Vleresime)

890 Lekë

Shitesi: Erstore Gjendja: Ne Stok

  • Thyese arrash kaq e bukur, Material celiku cilesor, Mjaft praktike dhe e vecante ne formen e nje ketri, Me disa shkallezime per madhesi te ndryshme. Doreza ergonomike me dizanj qe ju lejon fleksibilitet gjate perdorimit.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Thyese arrash kaq e bukur, Material celiku cilesor, Mjaft praktike dhe e vecante ne formen e nje ketri, Me disa shkallezime per madhesi te ndryshme. Doreza ergonomike me dizanj qe ju lejon fleksibilitet gjate perdorimit.

Erstore