;

Karroce Akullore

(0 Vleresime)

1,290 Lekë

Shitesi: Toy Shop Gjendja: Ne Stok

  • Lodra me argetuese per femijet e vegjel, nje karroce akulloreje kaq e bukur me aksesore te ndryshem shumengjyresh duke perfshire akullore, lepirese, monedha e shume te tjera, Vogelushet tuaj do zbaviten pa mase duke luajtur rolin e nje dyqani akulloreje me nje karroce te cilen mund ta shtyejne lehtesisht, Me muzike dhe drita, Ngjyra terheqese, Vjen ne paketim me personazhin e dashur te kukulles Lol.
Sasia
Raporto

Kodi: #42983

Kategori:Nena & Femija, Lojra & formuese, Lodra

Kontakt

Shperndaje

Lodra me argetuese per femijet e vegjel, nje karroce akulloreje kaq e bukur me aksesore te ndryshem shumengjyresh duke perfshire akullore, lepirese, monedha e shume te tjera, Vogelushet tuaj do zbaviten pa mase duke luajtur rolin e nje dyqani akulloreje me nje karroce te cilen mund ta shtyejne lehtesisht, Me muzike dhe drita, Ngjyra terheqese, Vjen ne paketim me personazhin e dashur te kukulles Lol.

Toy Shop