;

Ibrik Elektrik ETA

(0 Vleresime)

3,290 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Ibrik elektrik ETA Luna Kodi: IB12590, me nje dizanj unik per kuzhinat moderne, Ideal per ngrohjen e ujit ne pak kohe, Per pergatitjen e shpejte te cjit apo kafes se preferuar, Me kapacitet 1.7 liter, Material celik inox te cilesise se larte nderthurur me plastik siguron funksionimin e heshtur dhe zvogëlon rrezikun e djegies, Me filter per sigurimin e cilesise se ujit i cili lahet,, Sistem i dyfishte sigurie ne rast mbinxehje, Baze e rrotullueshme 360 grade me indikator drite dhe qe nivelin e ujit, Fiket ne menyre automatike ne piken e vlimit, Fuqia 2200 W. Ngjyre i bardhe.
Sasia
Raporto

Kodi: #42481

Kategori:Elektronika, Elektroshtepiake, Ngrohese

Kontakt

Shperndaje

Ibrik elektrik ETA Luna Kodi: IB12590, me nje dizanj unik per kuzhinat moderne, Ideal per ngrohjen e ujit ne pak kohe, Per pergatitjen e shpejte te cjit apo kafes se preferuar, Me kapacitet 1.7 liter, Material celik inox te cilesise se larte nderthurur me plastik siguron funksionimin e heshtur dhe zvogëlon rrezikun e djegies, Me filter per sigurimin e cilesise se ujit i cili lahet,, Sistem i dyfishte sigurie ne rast mbinxehje, Baze e rrotullueshme 360 grade me indikator drite dhe qe nivelin e ujit, Fiket ne menyre automatike ne piken e vlimit, Fuqia 2200 W. Ngjyre i bardhe.

GoTech Electronics