;

Adaptues Wireless Me USB

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Adaptues Wireless me fish USB Modeli; TL-WN822N, Ju mundeson lidhjen me internet pa nevojen e telave, Ky Adapter lehtësisht lidh Desktop ose Laptop me një rrjet wireless, Shkalla e transmetimit me valë 300 Mbps, ju lejon te shihni video me cilesi te larte HD apo te argetoheni me lojrat e ndryshme ne internet, Shpejtesi e larte e transmetimit te valeve, Antenat e dyfishta të jashtme sigurojnë performancë më të mirë të pritjes dhe transmetimit, Enkriptim i lehtë me një prekje me butonin e konfigurimit të shpejtë të sigurisë, mjafton thjesht ta vendosni përshtatësin WiFi në kompjuterin ose laptopin tuaj, pershtatet pothuajse me te gjithe sistemet windows dhe linux.
Sasia
Raporto

Kodi: #39460

Kategori:Elektronika, It, Pajisje Nderlidhjeje

Kontakt

Shperndaje

Adaptues Wireless me fish USB Modeli; TL-WN822N, Ju mundeson lidhjen me internet pa nevojen e telave, Ky Adapter lehtësisht lidh Desktop ose Laptop me një rrjet wireless, Shkalla e transmetimit me valë 300 Mbps, ju lejon te shihni video me cilesi te larte HD apo te argetoheni me lojrat e ndryshme ne internet, Shpejtesi e larte e transmetimit te valeve, Antenat e dyfishta të jashtme sigurojnë performancë më të mirë të pritjes dhe transmetimit, Enkriptim i lehtë me një prekje me butonin e konfigurimit të shpejtë të sigurisë, mjafton thjesht ta vendosni përshtatësin WiFi në kompjuterin ose laptopin tuaj, pershtatet pothuajse me te gjithe sistemet windows dhe linux.

Elektronic Store