;

Aksesore Per Vajza

(0 Vleresime)

590 Lekë

Shitesi: Fashion Kids Gjendja: Ne Stok

  • Aksesor kaq i bukur per vajza , ne formen e nje shalli pranveror me fjongo dhe dizenjo te vecante, Perfekt per te plotesuar veshjen e tyre duke u dukur me stil!
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aksesor kaq i bukur per vajza , ne formen e nje shalli pranveror me fjongo dhe dizenjo te vecante, Perfekt per te plotesuar veshjen e tyre duke u dukur me stil!

Fashion Kids