;

Ambazhur Ndricues

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: Home Dekor Gjendja: Ne Stok

  • Nje ambazhur kaq i vecante, Ideal per ndricimin e dhomes se femijeve tuaj, Baze dhe koke me dizenjon e topit te futbollit, Pajisur edhe me buton per fikjen dhe ndezjen!
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Nje ambazhur kaq i vecante, Ideal per ndricimin e dhomes se femijeve tuaj, Baze dhe koke me dizenjon e topit te futbollit, Pajisur edhe me buton per fikjen dhe ndezjen!

Home Dekor