;

Abazhur Dora Eksploruesja

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Personalized & More Gjendja: Ne Stok

  • Nje abazhur kaq i vecante, Me baze dhe dizenjon e personazhit te dashur te filmave vizatimor Dora Eksploruesja, Me dizenjo me ngjyra te ndezura, Ideal per ndricimin she zbukurimin e dhomes se femijeve tuaj
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Nje abazhur kaq i vecante, Me baze dhe dizenjon e personazhit te dashur te filmave vizatimor Dora Eksploruesja, Me dizenjo me ngjyra te ndezura, Ideal per ndricimin she zbukurimin e dhomes se femijeve tuaj

Personalized & More