;

Blender multifunksional eta

(0 Vleresime)

13,590 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Blender Multifunksional ETA, MX11665 me shpejtësi të lartë copeton dhe perzien përbërësit brenda disa sekondave Kjo është arsyeja pse ajo është e përshtatshme për të bërë pije, kokteje, smoothies, salcat, supa apo akullore I përshtatshëm për përbërës të ftohtë ose të nxehtë, madje edhe për kube akulli Operacioni elektronik me 6 programe të paracaktuara 9 mundësi shpejtësie dhe një kohëmatës për vendosjen e saktë të kohës së përzierjes Rregullim i rregullt i revolucioneve (15000 - 26000 rev./minute) dhe një funksion PULSE për shpejtësinë maksimale Thikë unike çelik me thikë të dhëmbëzuar Ene me kapacitet 2 liter bere nga material rezistent i vecante Kapaku është i pajisur me mbulesë transparente të lëvizshme për mbushje të lehtë me lëngje gjatë përdorimit Niveli i zhurmës 85 dB (A) Fuqia 1800 W
Sasia
Raporto

Kodi: #25494

Kategori:Elektronika, Elektroshtepiake, Mikser

Kontakt

Shperndaje

Blender Multifunksional ETA, MX11665 me shpejtësi të lartë copeton dhe perzien përbërësit brenda disa sekondave Kjo është arsyeja pse ajo është e përshtatshme për të bërë pije, kokteje, smoothies, salcat, supa apo akullore I përshtatshëm për përbërës të ftohtë ose të nxehtë, madje edhe për kube akulli Operacioni elektronik me 6 programe të paracaktuara 9 mundësi shpejtësie dhe një kohëmatës për vendosjen e saktë të kohës së përzierjes Rregullim i rregullt i revolucioneve (15000 - 26000 rev./minute) dhe një funksion PULSE për shpejtësinë maksimale Thikë unike çelik me thikë të dhëmbëzuar Ene me kapacitet 2 liter bere nga material rezistent i vecante Kapaku është i pajisur me mbulesë transparente të lëvizshme për mbushje të lehtë me lëngje gjatë përdorimit Niveli i zhurmës 85 dB (A) Fuqia 1800 W

GoTech Electronics

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.