;

Amnazhur Elektrik

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Kitchen & Home Gjendja: Ne Stok

  • Ambazhur elektrik per ambientet tuaja, i bardhe me dizanj te vecante me lule dhe gur ne pjesen e poshtme dhe me dizanj me vija ne pjesen e siperme
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Ambazhur elektrik per ambientet tuaja, i bardhe me dizanj te vecante me lule dhe gur ne pjesen e poshtme dhe me dizanj me vija ne pjesen e siperme

Kitchen & Home