;

Alpeda Hercule BE.

(0 Vleresime)

110,000 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Një karrige moderne për berber. Nëse është e nevojshme, ju mund të vendosni karrigen në pozicionin e shtrirë, mbështetësin e këmbës është e rregullueshme, si dhe mbështetësin e kokës. Ju gjithashtu keni mundësinë për të rregulluar lartësinë e sediljes, në sajë të pompës së hidraulikës. Është e veshur në sajë të një shtresë mbrojtëse të fortë,që siguron një qëndrim të relaksuar në sallonin tuaj.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Një karrige moderne për berber. Nëse është e nevojshme, ju mund të vendosni karrigen në pozicionin e shtrirë, mbështetësin e këmbës është e rregullueshme, si dhe mbështetësin e kokës. Ju gjithashtu keni mundësinë për të rregulluar lartësinë e sediljes, në sajë të pompës së hidraulikës. Është e veshur në sajë të një shtresë mbrojtëse të fortë,që siguron një qëndrim të relaksuar në sallonin tuaj.

Wahl Cosmetic Albania