;

Alpeda Hercule A

(0 Vleresime)

80,000 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Karrige Hercule A është e përkryer për sallonet e berberve . Kjo karrige berberi është një domosdoshmëri.Është tepër funksionale dhe ju mund të rregulloni lartësinë e sediljes, pozicionin për tu ulur ,shtrirjen dhe mbështetësin e kokës individualisht dhe në mënyrë të përkryer përshtatur me madhësinë e klientëve tuaj.Gjithashtu tek pjesa e këmbëve është e fiksuar mirë. Klientët tuaj do të ndihen krejtësisht të rehatshëm pasi që vendi dhe mbështetja janë sipas përshtatjes që klienti dëshiron.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Karrige Hercule A është e përkryer për sallonet e berberve . Kjo karrige berberi është një domosdoshmëri.Është tepër funksionale dhe ju mund të rregulloni lartësinë e sediljes, pozicionin për tu ulur ,shtrirjen dhe mbështetësin e kokës individualisht dhe në mënyrë të përkryer përshtatur me madhësinë e klientëve tuaj.Gjithashtu tek pjesa e këmbëve është e fiksuar mirë. Klientët tuaj do të ndihen krejtësisht të rehatshëm pasi që vendi dhe mbështetja janë sipas përshtatjes që klienti dëshiron.

Wahl Cosmetic Albania