;

Alpeda Cosmo Man A .

(0 Vleresime)

100,000 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Karrige Cosmo Man A është e përkryer për sallonet unisex. Me stil klasik kjo karrige berberi është një domosdoshmëri.Është tepër funksionale dhe ju mund të rregulloni lartësinë e sediljes, pozicionin për tu ulur ,shtrirjen dhe mbështetësin e kokës individualisht dhe në mënyrë të përkryer përshtatur me madhësinë e klientëve tuaj. Klientët tuaj do të ndihen krejtësisht të rehatshëm pasi që vendi dhe mbështetja janë sipas përshtatjes që klienti dëshiron.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Karrige Cosmo Man A është e përkryer për sallonet unisex. Me stil klasik kjo karrige berberi është një domosdoshmëri.Është tepër funksionale dhe ju mund të rregulloni lartësinë e sediljes, pozicionin për tu ulur ,shtrirjen dhe mbështetësin e kokës individualisht dhe në mënyrë të përkryer përshtatur me madhësinë e klientëve tuaj. Klientët tuaj do të ndihen krejtësisht të rehatshëm pasi që vendi dhe mbështetja janë sipas përshtatjes që klienti dëshiron.

Wahl Cosmetic Albania