;

Acqua Di Colonia Classica 1000 ml

(0 Vleresime)

1,000 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Kolonia ofron freski të parezistueshme dhe një pasuri të jashtëzakonshme të esencave natyrore. Përdoret mbas rrojes për qetësimin e lëkurës . Me aromë klasike .1000 ml Made in Italy
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Kolonia ofron freski të parezistueshme dhe një pasuri të jashtëzakonshme të esencave natyrore. Përdoret mbas rrojes për qetësimin e lëkurës . Me aromë klasike .1000 ml Made in Italy

Wahl Cosmetic Albania