;

Invidia Gum Wax Cement 01 500 ml

(0 Vleresime)

1,200 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Xheli Invidia Gum Wax Cement 01 është i përshtatshëm për cdo lloj floku për tu stiluar , jep 2-fish fortësi për qëndrimin e flokëve . Nuk lë mbetje te pa dëshiruara dhe eleminohet duke i larë flokët .500 ml Made in Italy
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Xheli Invidia Gum Wax Cement 01 është i përshtatshëm për cdo lloj floku për tu stiluar , jep 2-fish fortësi për qëndrimin e flokëve . Nuk lë mbetje te pa dëshiruara dhe eleminohet duke i larë flokët .500 ml Made in Italy

Wahl Cosmetic Albania