;

Brisqet DERBY Extra

(0 Vleresime)

600 Lekë

Shitesi: Wahl Cosmetic Albania Gjendja: Ne Stok

  • Brisqe me dy pjesë nga Derby me jetëgjatësi. Është një zgjedhje popullore për bigat me lagështi. Këto brisqe çelik inox janë të veshura më tej me platin për të siguruar një rruajtje të qetë, të sigurt dhe pa irritim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Brisqe me dy pjesë nga Derby me jetëgjatësi. Është një zgjedhje popullore për bigat me lagështi. Këto brisqe çelik inox janë të veshura më tej me platin për të siguruar një rruajtje të qetë, të sigurt dhe pa irritim.

Wahl Cosmetic Albania