;

MASAZHATOR FYTYRE

(0 Vleresime)

1,290 Lekë 2,490 Lekë (-48%)

Shitesi: Infotech Gjendja: Ne Stok

  • Masazhator Fytyre Ky produkt vibron 6,000 herë në minutë (dridhje mikro), duke ju dhënë muskujve te fytyrës sasinë e duhur të stimulimit për të arritur një efekt forcues dhe për të përmirësuar lëkurën. Gjithashtu ajo mund të zvogëlojë rrudhat rreth syve, buzët, ballin dhe qafën Ajo e gjitha që ju duhet është 2-3 minuta masazh në ditë Ky produkt nxit metabolizmin dhe aktivizon qelizat e lëkurës, duke i dhënë ndriçim dhe elasticitet fytyres tuaj Masazhatori për lëkurën është 14cm në gjatësi dhe peshon 80g.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Masazhator Fytyre Ky produkt vibron 6,000 herë në minutë (dridhje mikro), duke ju dhënë muskujve te fytyrës sasinë e duhur të stimulimit për të arritur një efekt forcues dhe për të përmirësuar lëkurën. Gjithashtu ajo mund të zvogëlojë rrudhat rreth syve, buzët, ballin dhe qafën Ajo e gjitha që ju duhet është 2-3 minuta masazh në ditë Ky produkt nxit metabolizmin dhe aktivizon qelizat e lëkurës, duke i dhënë ndriçim dhe elasticitet fytyres tuaj Masazhatori për lëkurën është 14cm në gjatësi dhe peshon 80g.

Infotech