;

-tigan 1/2 e thelle 2 doreza cm 24 eco chic.

(0 Vleresime)

3,600 Lekë 3,960 Lekë (-9%)

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • -TIGAN 1/2 e thelle 2 doreza CM 24 eco chic.Përmban 3 shtresa qeramikë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt.· Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA."
Sasia

Kontakt

Shperndaje

-TIGAN 1/2 e thelle 2 doreza CM 24 eco chic.Përmban 3 shtresa qeramikë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt.· Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA."

GoTech Electronics