;

tenxhere 16 cm 1d mineralia.permban veshje jo-ngjitese.

(0 Vleresime)

2,420 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Tenxhere 16 cm 1d Mineralia.Permban veshje Jo-ngjitese. Veshje e përforcuar me Grimca minerale (5 shtresa).Linja e parë e TVS 'që ofronë veshje Kuarci të perforcuar me grimca minerale për Një performance më të mirë dhe më të qëndrueshme. Në total shkojn shtatë shtresa ku përfshihen edhe shtresat e Aluminit të pastër qe garanton shpërndarjen e nxehtësisë dhe shpejtësinë në gatim." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Tenxhere 16 cm 1d Mineralia.Permban veshje Jo-ngjitese. Veshje e përforcuar me Grimca minerale (5 shtresa).Linja e parë e TVS 'që ofronë veshje Kuarci të perforcuar me grimca minerale për Një performance më të mirë dhe më të qëndrueshme. Në total shkojn shtatë shtresa ku përfshihen edhe shtresat e Aluminit të pastër qe garanton shpërndarjen e nxehtësisë dhe shpejtësinë në gatim." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.

GoTech Electronics

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.