;

kapak 20 bianka.

(0 Vleresime)

800 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Kapak 20 Bianka.Përmban 3 shtresa. Veshje të brendshme në qeramikë të fildishtë, të bërë në Europë · Veshje të jashtme të fildishtë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt. Ka një ndikim të ulët në Mjedis: Ka Emetimin më të ulëta të CO2 gjatë ciklit të prodhimit· Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Kapak 20 Bianka.Përmban 3 shtresa. Veshje të brendshme në qeramikë të fildishtë, të bërë në Europë · Veshje të jashtme të fildishtë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt. Ka një ndikim të ulët në Mjedis: Ka Emetimin më të ulëta të CO2 gjatë ciklit të prodhimit· Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA." · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.

GoTech Electronics

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.