;

kapak 16 bianka.

(0 Vleresime)

700 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • kapak 16 Bianka.Përmban 3 shtresa. Veshje të brendshme në qeramikë të fildishtë, të bërë në Europë · Veshje të jashtme të fildishtë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt. Ka një ndikim të ulët në Mjedis: Ka Emetimin më të ulëta të CO2 gjatë ciklit të prodhimit · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

kapak 16 Bianka.Përmban 3 shtresa. Veshje të brendshme në qeramikë të fildishtë, të bërë në Europë · Veshje të jashtme të fildishtë. Gjithashtu ka edhe nje shtrese alumini te paster. është rezistente ndaj goditjeve termike, gërvishtjeve dhe pastrimt. Ka një ndikim të ulët në Mjedis: Ka Emetimin më të ulëta të CO2 gjatë ciklit të prodhimit · Të gjitha veshjet jo-ngjitëse të TVS janë të lira nga nikeli dhe Metalet e rënda dhe PFOA.

GoTech Electronics