;

-tave me forme per kek cm 27.

(0 Vleresime)

830 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • -TAVE ME FORME PER KEK CM 27.Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perziera me rere. Prezenca e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme."
Sasia

Kontakt

Shperndaje

-TAVE ME FORME PER KEK CM 27.Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perziera me rere. Prezenca e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme."

GoTech Electronics

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.