;

-tave pice cm 30 dolci.

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • -TAVE PICE CM 30 dolci. Ka material 100% Alumin I paster dhe I garantuar. Gjitashtu permban veshjen ipertek me ngjyrë të shampanjës e cila ndalon ngjitjen e ushqimit, si dhe e mbron nga fërkimi apo gervizhdjet. Kjo shtres siguron edhe shperndarjen e njetrajteshme te nxehtesis.Nuk permban materiale Nikeli apo metale të renda PFOA.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

-TAVE PICE CM 30 dolci. Ka material 100% Alumin I paster dhe I garantuar. Gjitashtu permban veshjen ipertek me ngjyrë të shampanjës e cila ndalon ngjitjen e ushqimit, si dhe e mbron nga fërkimi apo gervizhdjet. Kjo shtres siguron edhe shperndarjen e njetrajteshme te nxehtesis.Nuk permban materiale Nikeli apo metale të renda PFOA.

GoTech Electronics