;

-tave drejtekendeshe cm 31*23

(0 Vleresime)

1,650 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • -Tave Drejtekendeshe CM 31*23.Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perzierame rere. Prezenca e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme."
Sasia

Kontakt

Shperndaje

-Tave Drejtekendeshe CM 31*23.Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perzierame rere. Prezenca e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme."

GoTech Electronics