;

zgare 28*28 cm mineralia induction

(0 Vleresime)

3,900 Lekë 4,290 Lekë (-9%)

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Zgare 28*28 cm Mineralia Induction.Permbanë veshje Kuarci TVS jo-ngjitëse me rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve dhe konsumit. permban një shtres ultra- të trashë alumini për ngrohje më të mirë dhe përçueshmëri maksimale. Ka Teknologjinë imputpro induksion me çelik . është Excellent për kursimin e energjisë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Zgare 28*28 cm Mineralia Induction.Permbanë veshje Kuarci TVS jo-ngjitëse me rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve dhe konsumit. permban një shtres ultra- të trashë alumini për ngrohje më të mirë dhe përçueshmëri maksimale. Ka Teknologjinë imputpro induksion me çelik . është Excellent për kursimin e energjisë.

GoTech Electronics