;

Ambazhur Astronaut

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: Fashion Kids Gjendja: Ne Stok

  • Efektet e gjithanshme të ndriçimit: Drita e natës së qiellit me yje të astronautëve ofron një gamë të larmishme prej 12 mënyrash ndriçimi, duke u dhënë përdoruesve mundësinë për të personalizuar ngjyrat, nivelet e shkëlqimit dhe shpejtësinë. Me këto opsione, individët mund të krijojnë një përvojë ndriçimi të personalizuar dhe gjithëpërfshirëse që përputhet me disponimin dhe stilin e tyre.Telekomanda ofron akses të përshtatshëm për të rregulluar ngjyrat, shkëlqimin, frekuencën e dridhjes së mjegullnajës dhe qiellit me yje, ndërrimin e modaliteteve dhe vendosjen e kohëmatësve (deri në 5 metra larg), duke përmirësuar përvojën e kontrollit të përdoruesit.Koka e astronautit është e pajisur me një funksion rregullimi rrotullues, duke mundësuar projeksionin e imazheve të mjegullnajave në tavane, mure ose në çdo drejtim të dëshiruar. Duke rregulluar distancën midis projektorit të galaktikës dhe sipërfaqes së projektimit, zona e projektimit mund të personalizohet (afërsisht 15 metra katrorë).I pajisur me një kabllo USB.Madhësia: 115x93x85mm.Cilësia e materialit fanar: PVC.Ngjyra e dritës: Ngjyrosje LED.Efikasiteti i burimit të dritës: 5 W.Metoda e furnizimit me energji elektrike: Fuqia USB.
Sasia
Raporto

Kodi: #115153

Kategori:Shtepia & Kopeshti, Dekor, Ornamente

Kontakt

Shperndaje

Efektet e gjithanshme të ndriçimit: Drita e natës së qiellit me yje të astronautëve ofron një gamë të larmishme prej 12 mënyrash ndriçimi, duke u dhënë përdoruesve mundësinë për të personalizuar ngjyrat, nivelet e shkëlqimit dhe shpejtësinë. Me këto opsione, individët mund të krijojnë një përvojë ndriçimi të personalizuar dhe gjithëpërfshirëse që përputhet me disponimin dhe stilin e tyre.Telekomanda ofron akses të përshtatshëm për të rregulluar ngjyrat, shkëlqimin, frekuencën e dridhjes së mjegullnajës dhe qiellit me yje, ndërrimin e modaliteteve dhe vendosjen e kohëmatësve (deri në 5 metra larg), duke përmirësuar përvojën e kontrollit të përdoruesit.Koka e astronautit është e pajisur me një funksion rregullimi rrotullues, duke mundësuar projeksionin e imazheve të mjegullnajave në tavane, mure ose në çdo drejtim të dëshiruar. Duke rregulluar distancën midis projektorit të galaktikës dhe sipërfaqes së projektimit, zona e projektimit mund të personalizohet (afërsisht 15 metra katrorë).I pajisur me një kabllo USB.Madhësia: 115x93x85mm.Cilësia e materialit fanar: PVC.Ngjyra e dritës: Ngjyrosje LED.Efikasiteti i burimit të dritës: 5 W.Metoda e furnizimit me energji elektrike: Fuqia USB.

Fashion Kids

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.