;

Aparat Tensioni Elektronik

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: Erstore Gjendja: Ne Stok

  • Aparat tensioni Elektronik Modeli: BP-S10, me funksion mates per presionin e gjakut dhe tensionit me ekran LCD. Teper i thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo.Mjafton ta vendosni tek krahu dhe pajisja do mate presionin e gjakut, prisni per pak kohe per te kuptuar rezultatin perfundimtar.Fiket ne menyre automatike pas nje minute pa kryer asnje funksion me te.Grupi i kujtesës me 100 grupe: Për 2 persona me datë dhe orë, Gama e matjes së presionit të gjakut: 0mmHg-290mmHg(0-38,7kPa) 25mmHg-155mmHg(3,33-20,67kPa),Gama e matjes së pulsit: 40-180 herë/min.Saktësia: Presioni: ±3mmHg (brenda±4kPa). Shkalla e pulsit: saktësia është ±5%Ekrani: Ekran dixhital LCD Fikja automatike Temperaturat e funksionimit: 5,0 deri në 40,0°C, =80% RH Temperaturat e ruajtjes: -10,0 deri në 55,0°C, =80% RH Madhësia: 128*98*57mm Furnizimi me energji elektrike: Lloji-C / Bateria 4*AA
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aparat tensioni Elektronik Modeli: BP-S10, me funksion mates per presionin e gjakut dhe tensionit me ekran LCD. Teper i thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo.Mjafton ta vendosni tek krahu dhe pajisja do mate presionin e gjakut, prisni per pak kohe per te kuptuar rezultatin perfundimtar.Fiket ne menyre automatike pas nje minute pa kryer asnje funksion me te.Grupi i kujtesës me 100 grupe: Për 2 persona me datë dhe orë, Gama e matjes së presionit të gjakut: 0mmHg-290mmHg(0-38,7kPa) 25mmHg-155mmHg(3,33-20,67kPa),Gama e matjes së pulsit: 40-180 herë/min.Saktësia: Presioni: ±3mmHg (brenda±4kPa). Shkalla e pulsit: saktësia është ±5%Ekrani: Ekran dixhital LCD Fikja automatike Temperaturat e funksionimit: 5,0 deri në 40,0°C, =80% RH Temperaturat e ruajtjes: -10,0 deri në 55,0°C, =80% RH Madhësia: 128*98*57mm Furnizimi me energji elektrike: Lloji-C / Bateria 4*AA

Erstore

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.