Projektor Me Muzike Per Femije

Detajet e produktit


Projektor me muzike per femije, Me nje dizanj kaq te lezetshem me kermiell, yje dhe nota muzikore per ta vendosur tek dhomat e tyre, Sherben si nje projektor duke shfaqur imazhe me figura kaq terheqese ne mur, Me muzike qe i ndihmon ato per nje gjume te qete, Butona per kontollin e volumit dhe timer: 10, 15, 20 minuta, Ajo cfare ju duhet per relaksin e vogelusheve tuaj!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.