Fustan Per Vajza

Detajet e produktit


Fustan kaq i bukur per vajza, stil vello, dizanj me detaje unike me tyl dhe dantelle, Perfekt sidomos per evente te vecanta, ne ngjyrat: i bardhe dhe puder, Mosha 4-10 vjec.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.