Makine Per Femije

Detajet e produktit


Makine kaq e bukur per femijet tuaj Me timon dhe 4 rrota te medha Me drita dhe muzike Me doreze per ta shtyre nga prinderit dhe rreth mbrojtes per sigurine e tyre Dhurata me e bukur per argetimin e tyre duke i bere ata te ndihen sikur po drejtojne nje makine Ngjyra e kalter

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet