Dream The Suitcase Medical

Detajet e produktit


Dream The Suitcase Medical eshte nje valixhe me 18 mjete dhe paisje per doktora lodra per femijet e cila perfshin: gjilpera, gershere, kokrra, bisturi, syze dhe të tjerë per te gjithe doktoret e vegjel. Me ngjyra te ndryshme Ndihmon në njohjen e paisjeve mjeksore dhe rritjen e kreativitetit duke u kënaqur. Nje Set lodër kaq i bukur qe do i argetoje ato pa mase Permasat e valixhes: 22 x 24 x 10 cm Per mosha mbi 3 vjec

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.