Tapet Masazhues

Detajet e produktit


Tapet masazhues dhe ngrohes, ideal per te relaksuar muskujt pas nje dite te lodhshme, Ofron 9 lloje te ndryshme masazhesh permes vibrimit (dridhjeve), Masazhon te gjithe zonat e trupit duke perfshire: qafën, shpatullat, shpinën, kembet dhe barkun, duke clodhur dhe permiresuar qarkullimin e gjakut. Material i leshte qe ofron butesi, Mund ta perdorni teksa qendroni ulur ne divan, karrige, krevat apo kudo tjeter, Me funksion ngrohjeje, Paisur edhe me pult kontolli neremjet se cilit mund te percaktoni edhe nivelin e shpejtesise, Lehtesisht i transportueshem,Me 2 shtresa,njera pelhure per vere dhe tjetra lekure deleje per dimer. Dimensione: 165 x 55 cm.Vetem imagjinojeni veten ne te,dhe do ta donit patjeter.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.