Cante Udhetimi

Detajet e produktit


Nje cante kaq e domosdoshme per udhetim, Me nje hapsire me 2 ndarje dhe 2 xhepa rrjeta ideale per te mbajtur deri ne 3 pale kepuce apo aksesore te ndryshem qe ju duhen ne udhetimet tuaja,Material najloni rezistente ndaj ujit, Kaq praktike dhe e domosdoshme, Dimensione: 290 mm x 215 mm x 130 mm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.