Tharese Flokesh DSP

Detajet e produktit


Tharese Flokesh DSP Modeli: 30089, Me nje dizanj modern dhe teper e fuqishme, Perfekte per tharjen dhe stilimin e flokeve tuaj pa i demtuar ato, me 2 nivele shpejtesie dhe 3 nivele nxehtesie, I projektuar me teknologjinë Ionic, kjo lloj tharëse mbron floket tuaj duke i lene ato me shkëlqim, të ndritshme dhe të lëmuara, Gjatesia e kabullit elektrik: 3 m, Fuqia: 2200 W. E pershtatshme per perdorim edhe ne sallonet e bukurise.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.