Bluze Per Meshkuj

Detajet e produktit


Bluze per meshkuj casual, me dizenjo te vecante Dolce Gabbana, Material pambuku, Lehte per ta kombinuar, ne ngjyrat: e bardhe dhe e zeze, Masat: S-XL

13/04/2019 04:50:56

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet