Bluze Per Femra

Detajet e produktit


Bluze per femra, me nje stil kaq te vecante dhe modern, material chiffon, Ne ngjyrat: puder, jeshile, e bardhe, e verdhe dhe e zeze, Masat: standarte.

09/04/2019 07:38:24

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet