Kemishe Per Femra

Detajet e produktit


Kemishe per femra, me dizenjo me kuadrata dhe xhepa, Teper moderne dhe e lehte per ta kombinuar, Material cilesor, Masat: S-XL.

09/04/2019 07:39:34

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet