Termometer Infrared

Detajet e produktit


Termometer Infrared Modeli: HF1976, Per matjen e temperatures, Dizajni pa kontakt, i shpejte dhe i sigurt per foshnjen, Teknologji infrared per matjen e sakte te temperatures. Detekton temperaturen e ballit ose veshit ne largesi: 3-5 cm, Gjithashtu mat edhe temperaturen e ambjentit , te qumeshtit apo ushqimit te bebes. Ekran i madh per lexim te thjeshte, Funksionon me bateri.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.