Bluze Per Meshkuj

Detajet e produktit


Bluze per meshkuj, me menge te shkurtra dhe jake, Dizanj modern , material pambuku, masat S-XXL.

02/04/2019 05:41:35

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet