tharese flokesh camry

Detajet e produktit


Tharese Flokesh CAMRY Modeli: CR 2245, Kodi: TH12161, Me nje dizanj modern dhe praktik ne te njeten kohe, Per tharje te shpejte te flokeve dhe pa i demtuar ato, Me 2 nivele shpejtesie 3 nivele temperature, Buton per ajrin e ftohte, Vjen se bashku me koncentratorin per stilim te flokeve, Kordon i gjate qe jep lehtesi edhe ne rrotullim, Fuqia: 2000 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.