Bluze Per Meshkuj

Detajet e produktit


Bluze per meshkuj, Me menge te shkurtra, Dizenjo moderne me logon e Armanit, Material pambuku sintetik, Vjen ne ngjyrat: e bardhe, e kuqe dhe e zeze, Masat: S-XXL

28/03/2019 05:59:21

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet