Bluze Per Femra

Detajet e produktit


Bluze per femra, me logon e Supreme, stil sportiv, Material pambuku sintetik, Masat: S, M, L. Ngjyrat: e bardhe dhe e zeze.

22/03/2019 07:53:12

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet