Bluze Per Femra

Detajet e produktit


Bluze per femra, me menge te shkurtra dhe dizenjo te vecante me figure, Material pambuku sintetik, Ne ngjyrat: e bardhe, puder, gri dhe e zeze, Masat: S-XL.

22/03/2019 07:49:53

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet